3 návody na zamilovaný BOOSTER Valentýn

Zamilovaná kolekce, ze které se vám rozbuší srdce. Taková je letošní BOOSTER Valentýnská novinka Heartbeat Collection. Červená, kam se oko podívá. Tu víc do růžova, tam trochu do oranžova, každá je jiná a všechny nádherné.

 

 

♥ Jedna je sladká jako rty, které se spojí v polibku zamilovaných. Polibek, při kterém se čas zastaví a celý svět se točí jenom kolem Vás.

♥ Druhá je připomínkou toho prvního setkání. Dokonalého rande s večeří a romantickou procházkou po parku či po nábřeží. Dlouhé rozhovory a letmé doteky plné zvědavosti, kam Vás večer zanese.

♥ Třetí je zhmotněním vášně. Těch chvil, kdy se láska a cit ujímají vlády a mění obyčejné chvíle na jedinečné. Takové, které si budete pamatovat a vzpomínat na ně s úsměvem.

♥ Čtvrtá je upřímná, citlivá. Hřejivá jako ten šťastný pocit, když se dvě srdce spojí v jedno a společně se vydají na dalekou cestu životem.

♥ Pátá je tu pro chvíle dobré i zlé. Důležitá vzájemná podpora v těsné blízkosti láskyplného objetí. Zažene chmury a vykouzlí úsměv na tváři. V náručí toho druhého je všechno krásnější.

♥ Šestá pak skrývá tajemná poselství. Když slova nestačí, řekne to za Vás právě květina. Barvou i vůní dokáže vyjádřit víc než tisíc slov a potěší v každé situaci.

srdce

 U nás v Platinu se jako první k nové kolekci dostala Markéta Kopecká, která si s ní parádně vyhrála. Vytvořila několik zdobení, kterými se nyní můžete zkrášlit i Vy!

 

pusa

  1. Na celý nehet naneste vrstvu BOOSTER Soft Gel - Shining Coral a vytvrďte v lampě.
  2. Následně nehet zatopujte matným BOOSTER Dry Matt Top a vytvrďte.
  3. Na paletku si připravte pár kapek BOOSTER Color odstínů z kolekce Heartbeat.
  4. Pomocí tenkého štětce Professional Nail Brush - Nail Art II namalujte jednou z připravených barev rtíky a nevytvrzujte.
  5. Nevytvrzený materiál zasypte jemným akrylovým práškem 3D Creative Powder a až po úplném zasypání vytvrzujte.
  6. Opakujte kroky 4 a 5 s dalšími odstíny dle vlastních preferencí a potřeb.

 

 

abstrakce

  1. Na celý nehet naneste vrstvu BOOSTER Soft Gel - Soft Nude a vytvrďte v lampě.
  2. Na paletku si připravte pár kapek BOOSTER Color odstínů z kolekce Heartbeat.
  3. Pomocí tenkého štětce Professional Nail Brush - Nail Art II namalujte připravenými barvami jednoduché vzory a vytvrďte.
  4. Černým BOOSTER Color - Titus (36) namalujte ve spodní části lůžka černý čtvereček a vytvrďte.
  5. Černým New Spider - Black (302) orámujte barevné vzory a jednu tenkou linii veďte středem nehtu od černého čtverce po volný okraj. Nechte vytvrdit.
  6. Na závěr aplikujte matný BOOSTER Dry Matt Top a ještě jednou vytvrďte.

  

 

srdicka

  1. Na celý nehet naneste vrstvu BOOSTER Soft Gel - Soft Pink a vytvrďte v lampě.
  2. Na paletku si připravte pár kapek dvou BOOSTER Color odstínů, konkrétně Lips (543) a Passion (545).
  3. Pomocí tenkého štětce Professional Nail Brush - Nail Art II namalujte barvou Lips (543) srdíčka do poloviny nehty a vytvrďte.
  4. Stejným způsobem namalujte další srdíčka na druhou polovinu nehtu, tentokrát barvou Passion (545). Tím vytvoříte dojem ombré bez míchání odstínů do sebe! Srdíčka opět vytvrďte.
  5. Na závěr aplikujte lesklý BOOSTER Dry Top a ještě jednou vytvrďte.
Zpět do obchodu