Expresní pedikúra do 15 minut

Krásné nohy do sandálů jsou pro nadcházející letní měsíce v podstatě nutnost. V dnešní uspěchané době má už ale málokdo čas na zdlouhavé procedury. Naštěstí existuje řešení – FOOT-tech Expresní pedikúra.
Rychlá a efektivní péče, kterou stihnete i během obědové pauzy, poskytuje perfektní výsledek v rekordním čase.


Jak na to?

  1. Přidejte dvě pumpičky FOOT-tech Express Foot Soak do 3 až 5 litrů teplé vody. Nohy nechte v lázni 3 minuty. Vyjměte nohy z lázně a jemně, ale důkladně osušte.
  2. Aplikujte FOOT-tech Express Callus Softener na celá chodidla včetně okolí nehtů ze vzdálenosti 10 cm. Profesionálním celonerezovým pilníkem FOOT-tech Pedicure File odstraňte odumřelou kůži.
  3. Do dlaně naneste malé množství FOOT-tech Exfoliating Scrub a krouživými pohyby aplikujte na chodidla a nohy. Můžete přidat trochu vody pro vytvoření žádoucí emulze a lepší kluznost. Peeling opláchněte vodou a nohy osušte.
  4. Na každou nohu použijte 2 až 3 pumpičky masážní emulze FOOT-tech Massage Lotion. Masírujte, dokud se přípravek zcela nevstřebá. Doporučené množství poskytuje dostatečnou kluznost pro masáž trvající 5 minut. Pro delší masáž použijte větší množství přípravku. Pokud chcete pedikúru zakončit bez masáže, postačí aplikace jedné pumpičky.

 

 


Tip pro domácí použití: Přestože náš expresní Callus Softener nabízíme pouze profesionálkám, pro průběžnou péči o svá chodidla se obejdete i bez něj. Dopřejte svým chodidlům zaslouženou pozornost a ukažte nohy světu.

Zpět do obchodu