Ano, ano a ano

Svatební sezona je v plném proudu!


Platinum vás zásobuje něžnými odstíny již od jara. Jelikož toho bylo zase trochu více, udělejme si malou rekapitulaci, aby vám něco neuniklo.

První vlaštovka byly naše hvězdy BOOSTER SOFT GEL a tentokrát v osmi pastelových barvách. BOOSTER SOFT GEL PASTEL můžeme v klidu zařadit také ke svatebním odstínům, protože tyto barvy jsou prostě sladké. Navíc s nimi nehet přímo modelujete, takže díky jemné trasparentnosti soft gelů, má barva hloubku a samozdřejmě nekonečnou odolnost. Skvělé tipy na práci s barevnými soft gely si připravila ve streamu Booster Soft gel Pastel Helena Aibl.

 

helca_pastel


Další na řadě byla svatební kolekce Wedding collection. Ve12 romantických odstínech, se objevily kromě nových růžovek také odstíny champagne a nové sladké meruňky. Krásné inspirace na Nail Art s touto kolekcí najdete ve streamu SVATEBNÍ SPECIÁL s Markétou Kopeckou.

 

svatbavse_1

 

O dalších šest romantických růžových odstínů se postarala modelaznehtu.cz, která na svém 7. V.I.P. Beauty&Nail Congress ve spolupráci s PLATINEM uvedla kongresovou kolekci VIP Congress collection. Kolekce se stala jedním z dárků všem účastníkům této milé akce. Markéta Kopecká během kongresu předvedla ve svém Nail Artovém programu růžové nápady. Pro ty kdo se nemohly zúčastnit nebo si je chtějí připomenout tady máme záznam streamu Kongresová kolekce růžovek.

 

baNER2_blog

 

Závěrečná pecka je kolekce kreativních perleťových barev BOOSTER PEARL TWIST. Nejdříve nám zas tak svatební nepřišla, ale pak ji dostala do rukou naše Helenka a bylo to! :)))) Schválně koukněte na stream Booster Pearl Twist - vzory z perleti a uvidíte, že nic lepšího a jednoduššího na svatbu nevymyslíte.

 

pearl_blog

 

Krásné léto, a všechny oslavy lásky ať se podaří!


vaše Platinum

Zpět do obchodu