Jarní barvy fandí přírodě

Letos už to vypadalo, že se jara nedočkáme. Naštěstí nám kolekce BOOSTER VIVA NATURE přinesla jarní náladu už v březnu.
VIVA NATURE oslavuje přírodu a vychází z barevných trendů pro jaro a léto tohoto roku. Kolekci jsme nafotili s překrásným ručně zdobeným sklem z rodinné sklárny EVPAS GLAS. Pokud máte rádi doma originální kousky, určitě se podívejte na jejich stránky.

 Booster_23_viva_nature

Nejvýraznější barvou je Barva ROKU 2023 VIVA MAGENTA číslo 550.
Tato barva má sice magentový základ a jelikož je poloprůhledná v první vrstvě ji můžeme najít. Ve dvou vrstvách již ale odpovídá vzorníku PANTONE, a to karmínově sytě červené. Názvem nám sice v Pantone trošku zamotali hlavu, ale naši kolekci tato kráska hezky oživila, a co si budeme, každá nová červená je SUPER.

 Booster_23_viva_nature3

Sepraná džínovina je hitem nejen mezi teenegery. Košili v této barvě užijete na mnoho způsobů. K dokonalosti do dotáhne manikúra v barvě MORNING FOG číslo 549. Není to modrá ani šedá, rozhodně nepůsobí nudně a smutně, ale na druhou stranu nestrhává pozornost a je elegantní, přitom neotřelá. Ranní mlhu, jsme objevili na dekoru skla Glacier.

 viva_nature_morning_fogviva_blossom5

Bez květů je jaro nemyslitelné a barva BLOSSOM číslo 551 je esencí jara. Tuto zářivku si zamilujete, a to nejen na jaře, ale i v létě. Působí skoro jako neonka, ale je něžnější. Těšíme se na ni v bílých šatech a s opálenou kůží.

 

První pořádné slunce přišlo až v květnu, barva FIRST SUN číslo 552 je poloprůhledná peleť na růžovém základu plná zlatavých odlesků. Zkusili jsme ji dát v jedné vrstvě na všechny barvy VIVA NATURE, a každé dodala nový rozměr. Zkuste na své manikúře s našimi jarními barvami takto pozměnit třeba prsteníček.

 

CLAY číslo 553 je zemitá do růžova laděná. Skvěle funguje jako zajímavější varianta NUDE manikúry nebo jako nerušivý podklad pro nail art.

produktovky_viva17viva_sprout

Co by bylo jaro bez zelené. Každý rok vám přinášíme jeden zajímavý odstín. SPROUT číslo 554 je přesně mezi FOREST 167 a BLAINE 162, takže chápete, že jsme ji potřebovali:). Rašící výhonky, ozdobili ve sklárně EVPAS GLASS kolekci TENDER.

 

Pokud se rozhodnete pro celou kolekci VIVA NATURE vybrali jsme vám k ní jako dárek zlatobílé samolepky s decentními abstraktními motivy, které ladí s každou barvou kolekce.

IMG_20230315_141020IMG_20230315_141310IMG_20230315_141444IMG_20230315_140106


TAK VIVA NATURE!

Užijme si tuto barevnou a rozkvetlou polovinu roku naplno!

 

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu