Mám veliké štěstí, že má práce je mou životní náplní

Jiří Krombholc - nehtový designér z Litoměřic a úspěšný influencer ve světě nehtové modeláže a Nail Artu. Dělá, co ho baví, a dělá to skvěle. K jeho úspěchům se řadí i titul Juniorského mistra v Nail Artu, který získal již ve svých 17 letech! Ve své práci se i nadále stále zdokonaluje. Jeho instagram překypuje originalitou a je pravidelným zdrojem kreativní inspirace. Jarní spolupráce Platina s Jiřím, přinesla spoustu inovativních nápadů. Jsme na naše jarní barvy pyšní, ale až teprve Jiří jim dal ty správné grády. Strávil u nás jeden den plný tvoření, rozhovorů o barvách a materiálech, a zakončil jej vydařeným streamem s Helenou Aibl. Na Streamu představil nové jarní barvy a svou práci naživo! Kdo neviděl záznam streamu je k dispozici na fb @modelaznehtu.cz záznam streamu ZDE 

Nová kreativní sada s videonávodem přímo od Jiřího za super výhodnou cenu je dárkem pro všechny, které Jiří inspiroval. A my se těšíme zase na Vaše kreativní videa, třeba s naší skleněnou paletkou! Kreativní sada za SUPER výhodou cenu ZDE

 

Při setkání jsme využili příležitosti a udělali s Jiřím malý rozhovor.

 

Co jsou pro vás největší přednosti práce nehtového designéra?
Určitě informovanost o aktuálním dění (nepotřebuji koukat na zprávy :)) a kreativní variabilita práce.

Jak dlouho trvalo vybudování stálé klientely ve vašem salonu?
Už si nejsem zcela jist. Jeden až dva roky.

Kolik procent zákaznic si přeje od vás Nail Art?
Menší polovina z mé klientely dává přednost kreativnímu pojetí nehtové modeláže, druhá upřednostňuje konzervativní styl.

Kde berete inspiraci?
Rád vyhledávám zajímavá místa jako jsou galerie, umělecké kavárny. Obklopuji si nekonvenčními lidmi, kteří mě ve výsledku obohacují a dodávají inspiraci.

Jakou barvu vy osobně preferujete a vždy jste rád, když si o ni zákaznice řekne?
Nemám nejoblíbenější barvu. Jsem rád, když se mi v daný okamžik podaří vybrat kompozici barev přímo na míru klientce, ať už podle outfitu nebo barvy vlasů a pleti. K dnešnímu dni už 90% svých klientek znám a vím, co jim po příchodu do salonu mohu nabídnout. Okamžik radosti mám, když vidím, že jim září oči.

A nehty krátké nebo dlouhé?
Nejraději zpracovávám klientce přiměřenou délku k tvaru a růstu jejího přírodního nehtu. Ve výsledku považuji za vkusnější krátké nehty.

Jaké jsou vaše profesní plány do budoucna?
V rámci možnosti jsem poměrně spokojený a vděčný za to co mám. Mám kreativní práci, která je mi zároveň koníčkem. Každý den, se snažím posunout aspoň o kousíček a zlepšit "svůj výsledný produkt". Co tím myslím? Výsledný produkt jsou každé nehty, které mi projdou pod rukama. Každý nehet je pro mě jako architektonický projekt, kde je nutné propracovat sebemenší detail a co nejvíce zefektivnit mou práci. Jsem přesvědčený, že jedině tak mohu dosáhnout dobrých výsledků a někam se posouvat. Cíle žádné nemám. Jedině, co doopravdy rozhoduje o mé budoucnosti nehtového designera a školitele je to, zda se má výsledná práce bude lidem líbit.

Co jste nejvíce ocenil na produktech Platinum?
Dobré zpracování produktových řad zásluhou týmu Platinum a držení vysoké úrovně aktuálního trendu v produktech určených pro nehtovou modeláž a Nail Art.

Plníme našim fanouškům přání, takže co vám v naší nabídce chybí?
Spíše naopak. Produktů je nepřeberné množství, takže je nestíhám všechny vyzkoušet.

 

 

Zpět do obchodu