Expresní pedikúra Platinum FOOT-tech

V Platinu víme, že čas jsou peníze. Už roky se snažíme Vám, našim zákazníkům, dodávat produkty, které urychlí práci a zpříjemní zážitek ze služby. Poslední měsíce jsme se tak intenzivně věnovali vývoji zcela nových produktů do naší nabídky a s velkým potěšením Vám nyní můžeme představit první přírůstky do zbrusu nové pedikúrní řady Platinum FOOT-tech.
Jak už je u nás zvykem, důraz klademe na efektivitu. Proto jsme se pro začátek zaměřili na vytvoření ultra expresní pedikúry. Rychlejší než blesk a extra účinná!

 

První si představíme náš nový přípravek pro pedikúrní lázeň: Platinum Express Foot Soak.
Před jakoukoli pedikúrní službou je třeba nohu řádně zbavit nečistot. Express Foot Soak má navíc také antibakteriální účinky a pro své složení, kde kombinuje ureu a aloe vera, vyrovnává přirozené pH pokožky a hydratuje ji.
Když říkáme expresní pedikúra, myslíme tím opravdu EXPRESNÍ. Pro přípravu nohy k dalším úkonům vám budou stačit pouhé tři minuty této aromatizované pěnivé lázně. Do vaničky s teplou vodou přidejte dvě pumpičky Platinum Express Foot Soak a užívejte rychlé a intenzivní lázně s příjemně nasládlou vůní.

 

Pro naše registrované profesionální zákazníky v nabídce přibyl také nepostradatelný změkčovač mozolů: Platinum Express Callus Softener.
Nejrychlejší pilování ztvrdlé kůže. Absolutně bez čekání, tak rychle náš Express Callus Softener pracuje. Díky extra jemnému rozprašovači pokožku jen lehce zvlhčí a obsah urey se postará o okamžité změkčení a přípravu k pilování. Kompletní pedikúru tak obstaráte během chviličky. Během práce si kdykoli můžete pokožku znovu navlhčit a pohodlně pokračovat v práci. Na závěr nohu jen opláchněte a vysušte do sucha a máte hotovo!

 

Zpět do obchodu